FusionFall Home Of Legends
HomeHomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog inXFF 13+
Welcome to the Xtreme FusionFall Forum, new members are always welcome. Surprised
Check out the Website:
No real email is required to join. If you do use a fake email, make sure it's hard to guess to prevent hacking. A real email will allow you to retrieve your account in the possible event that you forget your password. Any questions are welcome. Very Happy
Social bookmarking
Social bookmarking digg  

For 13 years of age and up.

We have our own skype group.
It is only for those that are in the +13 Confidential group.

FusionFall Fan Sites
free forum

free forum

free forum

free forum

free forum

free forum

free forum

free forum

free forum

Latest topics
Sun Mar 11, 2018 9:03 am by Oliver Zombieweasel

» Can someone remind me what type and song is this?
Sat Mar 10, 2018 12:24 pm by XLR8 147

» [Dead Space 1] FREE on EA Origin
Wed Feb 14, 2018 8:43 am by XLR8 147

» hi. i back...
Wed Jan 10, 2018 4:35 pm by Ace Cometshark

» I fixed the gallery
Tue Jan 09, 2018 6:42 pm by Oliver Zombieweasel

» Happy New Year!
Sun Jan 07, 2018 5:54 am by XLR8 147

» wow it has been a while
Fri Jan 05, 2018 6:12 am by xXx๓ēi คkirคxXx

» Is my new video bad?
Sat Dec 23, 2017 9:06 pm by Mugiwara no luffy

» [Watch Dogs] + [AC4: Black Flag] + [World In Conflict] PC games free via Ubisoft's Uplay (extended redemption deadline) [now expired]
Tue Dec 19, 2017 7:08 am by XLR8 147

Share | 

 Sony Vegas Pro 9 .Avi Video Glitch (need help)

View previous topic View next topic Go down 



PostSubject: Sony Vegas Pro 9 .Avi Video Glitch (need help)   Sun Sep 01, 2013 2:47 am

Ok so I don't know what kind of codec I have on my laptop but no matter what I can't seem to get avi files to work in sony vegas. (it's really old I know but still)

anyone know how to fix that?
Back to top Go down

RETIRED Administrator

RETIRED Administrator
XLR8 147

FusionFall Name : XLR8 147 + IRON 147
Level : 36
Male Posts : 5854
Join date : 2010-08-22
Age : 22
FF Location : Sector V [Future :D]

PostSubject: Re: Sony Vegas Pro 9 .Avi Video Glitch (need help)   Sun Sep 01, 2013 4:53 am

No .AVIs at all??
Are you sure?  Maybe it's not AVI, maybe it's a codec in the container.
I can't remember what I did when I had a AVI problem (green on the screen)
but might have involved disabling codecs which I can't remember how to do...

But there is a workaround:
Use a video converter (I have Any Video Converter, again, scan anything because I haven't scanned my software in
and convert it to AVI again or MP4 or WMV or something but
make sure the resolution is the same (if you want similar quality)
and the bitrate should be pretty high.  (Maybe 4,000 - 12,000)
That should maintain some of the quality and fix the codec thing.
If it doesn't work, you probably need to covnert to a different codec or container.
AVI is a container not a codec btw.  (Don't ask me, I only know basics...  study )

"Sometimes you gotta run before you can walk." - Tony Stark, Iron Man.

Back to top Go down
View user profile http://xtreme-fusionfall.yolasite.com http://youtube.com/xtremexdude

Sony Vegas Pro 9 .Avi Video Glitch (need help)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Xtreme FusionFall Forum :: Xtreme FusionFall Portal :: Off Topic-